FİRMAMIZ HAKKINDA


Firmamız Kocaeli’nde ilk olarak faaliyetlerine 1993 yılında kullar vezirçiftliği mahallesinde yavuz yayla ve kardeşleri yönetiminde kiralık iş yeriyle faaliyetlerine başlamış kısa aradan sonra kendine bir iş yeri mekanı edinerek daha sonra yavuz yayla yönetiminde ağır iş kilizlerini bir bir aşmaya çalışmıştır.

Marmara depreminden sonraki kopan iş ve işsizlik kilizini aşmaya çalışmış ve birçok meslektaş firmasının ayakta duramayıp kaybolurken sıkı bir ekonomik ve istikrarlı tutumunu sürdürerek ayakta kalmayı başarmıştır.

Bu gün ise müşteri potansiyelinin ve hizmet alanlarının artması nedeni ile hizmette sınır tanımayan donanımı ve araç gereçleriyle müşterisine sınırsız hizmetler vermekte ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.

Bundan böyle biz Yavuz Yapı  olarak en uygun bütçelerle ideal ürünler ve çözümlerin müşterilerimize ulaştırılması temel var olma nedenimizdir.

Yavuz Yapının da içinde bulunduğu İnşaat Yapı Ürünleri  Sektöründe siz değerli müşterilerimize hizmet verirken benimsediğimiz ve uymak için azami gayret gösterdiğimiz etik çerçeveyi şu şekilde özetleyebiliriz.
Kaliteli, Sağlam, Kullanışlı, Estetik, Ekonomik, Pratik ve müşteriyi koruyan kollayan pürüzsüz hizmet anlayışı hedefimizdir.

Related product you might see:

Share this product :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. YAVUZ YAYLA YAPI MALZEMELERİ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger